Mitä tofu on?

Miltä tofu oikeasti maistuu?

Jos joku kertoo, että tofulla ei ole makua, niin usko heitä. Se on totta tai pikemminkin se voi vaihdella henkilökohtaisesta maustasi riippuen. Joidenkin mielestä tofu on yleensä yhdistelmä makeaa ja suolaista.

Joka tapauksessa tofu maistuu soijamaidolta, koska loppujen lopuksi se on myös valmistettu soijapavuista, eikö niin?
Tofu on kuin sieni. Se imee makuja lisäsit sitten suolaa, soijakastiketa, chilikastiketta tai muita mausteita. Parempien tulosten saavuttamiseksi voit marinoida tofua soijakastikkeessa, suolassa tai muussa valitussa aromissa ennen sen valmistamista.

 

Tofu-aidosti asiallainen pikaruoka

Tofu on toimiva, raikas ja herkullinen ruoka, joka on helppoudessaan erinomainen vaihtoehto perinteisille pikaruokakulttuurin tuotteille. Hampurilaisen tai pizzan sijaan valmis tofuateria tuorein kasviksin on nopea valmistaa, eikä se rasita ruokailijaa raskailla tyydyttyneillä rasvoilla ja lisäaineilla.

Tofu ei ole ainoastaan kulinaristinen nautinto vaan myös ensimmäinen askel uuteen henkilökohtaiseen ruokailukulttuuriin. Tofu on osa ikiaikaista, terveellistä ruokavaliota, jonka hyveet on tiedetty kaukoidän perinteisessä ruokapöydässä tuhansia vuosia.

Tofu on myös nopeasti käyttövalmis aterioiden ainesosa. Perustofusta on hyvä puristaa ylimääräinen neste pois panamalla kakkua ja kuivaamalla se talouspaperilla. Muut tuotteemme voit ottaa käyttöön suoraan pakkauksesta.


Kuinka kauan Tofu säilyy ?

Haluamme aina saada parhaan vastineen rahoillemme, varsinkin kun kyse on ruoasta. Jotta saat parhaan hyödyn ostamassasi tofusta, sinun on säilytettävä se oikein.

Yleensä tofu kestää niin kauan kuin se avataan, edellyttäen että tarkistat viimeisen käyttöpäivän pakkauksesta. Kun tofu on avattu, se on nautittava 3–5 päivän kuluessa. Muuten tofu voi pilaantua. Lisäksi on tärkeää säilyttää jäljellä oleva tofu ilmatiiviissä astiassa sen ollessa upotettuna veteen. Tämän lisäksi tofua tulisi säilyttää mahdollisimman kylmässä. Toisaalta on tärkeää viitata pakkauksessa ilmoitettuun viimeiseen käyttöpäivään. Tofu voi kestää pidempään kuin viimeinen käyttöpäivämäärä, jos sitä säilytetään pakastimessa.